Claire Higginson on aloittanut työskentelyn Fox Networks Group Oy:ssä Head of Creativen tehtävissä. Higginson vastaa FOX- ja National Geographic -kanavien brändiviestinnän luovista ratkaisuista Pohjoismaissa.

TV-mainonnan ja brändien rakentamisen vankka asiantuntija, Claire Higginson, on nimitetty Fox Networks Group Oy:n (FNG) Head of Creativen tehtävään ja hän on aloittanut tehtävässään 23. heinäkuuta. Alan tärkeimpiä palkintoja saanut ja kansainvälisesti mainetta niittänyt Higginson vastaa Suomen, Ruotsin, Norjan ja Tanskan FOX- ja National Geographic -brändien luovista ratkaisuista, sekä uusien kaupallisten yhteistyökonseptien ideoinnista yhdessä mediamyynnin ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

”Olen hyvin innoissani muutostani Suomeen ja työskentelystä FOXin ja National Geographicin upeiden brändien parissa”, kommentoi Claire Higginson. ”TV-ala on maailmanlaajuisesti murrosvaiheessa, ja tämä näkyy erityisesti täällä Pohjoismaissa. Kuluttajien mediakäytöksen muutoksen myötä myös mainosratkaisujen on kehityttävä, jotta varmistetaan mainonnan tuloksellisuus ja vaikuttavuus. FNG:llä on vahva digitaalinen strategia ja selkeä suunta viihdetarjonnan kehitykselle, joten lähden innolla kehittämään näitä uusia konsepteja hienon tiimini kanssa.”

Higginson on aiemmin työskennellyt Creative Directorin tehtävissä etelä-afrikkalaisessa Clearwater mainostuotanto- ja strategiatoimistossa, jossa hän työskenteli TV-kanavien lanseerausten, mainoskampanjoiden sekä uudelleenbrändäysten parissa. Higginson on voittanut 29 Promax-palkintoa, joista mainittakoon vuoden 2017 Promax World Gold, Best Seasonal Event -palkinto sekä Promax Africa Gold – Best Weekly Wonder -palkinto.

Fox Networks Group Oy
Fox Networks Group Oy (FNG) on 21st Century FOXin omistama monimediayritys. FNG:llä on maailmanlaajuisesti yli 300 viihde-, urheilu- asiaohjelma- ja elokuvasisältöä tarjoavaa kanavaa, jotka toimivat Euroopassa, Afrikassa, Etelä-Amerikassa ja Aasiassa 45 eri kielellä. Suomessa Fox Networks Group Oy vastaa valtakunnallisten ilmaiskanavien FOXin ja National Geographicin, maksukanavien Nat Geo Wildin ja Nat Geo Wild HD:n, sekä suoratoistopalvelujen FoxPlayn ja FOX+:n toiminnasta.