Elina Mustelin on nimitetty Head of Programming Fox Nordics -tehtävään ja vastaamaan Pohjoismaiden Fox-kanavien ohjelmistosta sekä lineaari- että non-lineaaripalveluissa. Uudessa tehtävässä Mustelin ohjaa Ruotsin, Norjan, Tanskan ja Suomen ohjelmasuunnittelutiimejä ja luo tarjontaa, joka palvelee kunkin maan katsojia parhaiten. Suomessa Fox toimii mainosrahoitteisena tv-kanavana; muissa Pohjoismaissa Fox on maksu-tv-kanava ja sen liiketoimintamallit poikkeavat Suomesta. Muun muassa Foxin tarjoamat non-lineaaripalvelut Pohjoismaissa ovat monipuolisemmat kuin Suomen tv-markkinoiden muilla toimijoilla.

”Olen erittäin innostunut uudesta haastavasta tehtävästäni. Televisiosisältöjä katsotaan enemmän kuin koskaan. Tv-yhtiöiden tehtävänä on tavoittaa yleisö siellä, missä se haluaa sisältöä kuluttaa. Kansainvälisen yrityksen osaaminen ja voima ovat vahvasti tukenani uudenlaisten katsojia tavoittavien palvelumuotojen kehittämisessä”, kommentoi Elina Mustelin.

Uudessa tehtävässään Mustelinin tavoitteena on tuoda Pohjoismaiden toimintamalleja myös Suomen markkinoille. Tämän lisäksi, kaikkien kanavien yhteinen iso tavoite on kehittää maailmanlaajuisesti yhden maailman isoimman mediabrändin, Foxin vetovoimaa katsojille merkittävissä jakeluteissä Pohjoismaissa.

Mustelin on vaikuttanut TV-media-alalla vuodesta 1995 lähtien ja työskennellyt aiemmin ohjelmasuunnittelu-, tutkimus- ja markkinointitehtävissä Nelonen Media Oy:ssä ja MTV Oy:ssä.