FOX

on kaupallinen yleisviihdekanava, joka toimii 128 eri maassa ja näkyy 255 miljoonassa kotitaloudessa. Suomessa FOX tunnetaan huippuluokan kansainvälisistä draamasarjoista, kuten The X-Files, The Walking Dead, Wayward Pines ja Scream Queens. Kanavan ohjelmistoon kuuluu myös laaja valikoima komedioita, viihteellisiä asiaohjelmia, elokuvia, lastenohjelmia sekä raikkaita kotimaisia tuotantoja, jotka pyrkivät luomaan puheenaiheita ja esittelemään katsojille uusia kasvoja.

FOXin katsojakunta on nuorekas ja jakautuu 45 % naisiin ja 55 % miehiin. Kanavan katsojat arvostavat laadukasta viihdettä, suhtautuvat myönteisesti muuttuviin ilmiöihin ja kokeilevat mielellään uusia asioita.

FOX on vahva suorittaja läpi vuoden ja tarjoaa ohjelmia vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä. Tämän lisäksi FOX on ainoa kansainvälinen tv-toimija, joka lanseeraa sarjoja maailmanlaajuisesti samanaikaisesti Yhdysvaltojen ensi-illan kanssa.

National Geographic Channel

National Geographic on maailman johtava tieteeseen ja tutkimukseen keskittyvä asiaviihteellisten ohjelmien kanava, joka näkyy 169 maassa ja tavoittaa 433 miljoonaa kotitaloutta. Kanava tarjoaa katsojille viihdyttäviä ja innovatiivisia ohjelmia, joissa huippuluokan asiantuntijat ja a-listan julkkikset käsittelevät ajankohtaisia aiheita. Tämän lisäksi National Geographic keskittyy tutkimaan ja suojelemaan luontoa sekä tukemaan kehitystyötä eri tieteen aloilla. Marraskuussa 2016 toteutuvan brändiuudistuksen myötä kanava tavoittelee valveutuneita ja uusista ilmiöistä kiinnostuneita aikuisia TV-katsojia, jotka toivovat vaihtoehtoista ja laadukasta ohjelmistoa nykyisen TV-tarjonnan rinnalle.

National Geographic -kanava kuuluu National Geographic Partners LLC -yhteisyritykseen, jonka pääomistaja on 21st Century Fox. Koko yrityksen tuotosta 27 % palautetaan vuosittain National Geographic Societyn tukemaan luonnonsuojelun ja -tieteen tutkimustyöhön. 1. maaliskuuta 2017 lähtien National Geographic on maksuton valtakunnallinen kanava.