Fox Networks Group Europa & Africa lanseeraa vuonna 2018 National Geographic+ -ohjelmakirjaston, joka tarjoaa viihteellisiä asiaohjelmia VOD-palvelujen kautta.

National Geographic+ on Fox Networks Group Europe & African (FNG E&A) uusin nonlineaarinen tuote, joka tarjoaa laadukasta sisältöä suoratoistoplavelualustalta. Aiemmin tänä vuonna FNG E&A lanseerasi FOX+-ohjelmakirjaston, joka sisältää laajan kirjon elokuva-, urheilu- ja viihdesisältöjä.

National Geographic+ -ohjelmakirjastossa on katsottavissa National Geographicin palkittuja ja visuaalisesti näyttäviä ohjelmia, jotka käsittelevät kiehtovia aiheita, kuten avaruus, maailman kulttuurit, merentutkimus sekä ihmiskeho. Ohjelmatarjontaa pävitetään kuukausittain, jotta palvelun sisältö pysyy ajankohtaisena ja mielenkiintoisena.

National Geographic+ lanseerataan ensimmäisenä Etelä-Afrikassa, Tanskassa ja Kreikassa Cell C, YouSee ja OTE Group -operaattoreiden alustoilla. National Geographic+ nähdään myöhemmin myös muissa maissa.

“Kuluttajat ovat tottuneet katsomaan käsikirjoitettua sisältöä VOD-palveluista, mutta vielä ei ole ollut tarjolla palvelua, josta voisi katsoa asiaohjelmia ja dokumenttisarjoja”, kommentoi Jan Koeppen, President, Fox Networks Group Europe & Africa. ”Uuden palvelumme avulla voimme kutsua kuluttajat tutustumaan maailmaan National Geographicin sisällön kautta silloin kuin he haluavat. Tässä palvelussa yhdistyvät innovatiivinen alusta sekä National Geographicin 129 vuoden kokemus kuvallisesta tarinankerronnasta.”

National Geographic+ -ohjelmakirjaston sisältö on katsottavissa kuluttajan valitsemalta laitteelta milloin hänelle parhaiten sopii. Ohjelmia voi myös tallentaa offline-katselua varten.