Hans van Rijn nimitettiin Pohjoismaiden Fox Networks Groupin (FNG) toimitusjohtajaksi 31.12.2016 ja hän vastaa Fox Networks Groupin ja National Geographic Partnersin strategisesta ja operatiivisesta toiminnasta Pohjoismaissa. Van Rijn aloitti tehtävässään viime talvena toimipaikkanaan Kööpenhamina. Hän raportoi Fox Networks Group Europe and African Executive Vice Presidentti Adam Theilerille.
”Olen erittäin innoissani uudesta tehtävästäni Foxin palveluksessa ja ryhdyn mielelläni kehittämään yhdessä alueen sidosryhmien kanssa yrityksen luovaa ja uraauurtavaa sisältöä palvellaksemme katsojia, mainostajia sekä palveluntarjoajia entistä paremmin”, kommentoi Hans van Rijn.
Van Rijn on aiemmin työskennellyt globaalin strategian ja liiketoiminnan kehityksen varatoimitusjohtajana Discovery Networks International -konserniin kuuluvassa DNI Digital Mediassa. Roolissaan hän vastasi DNI:n digitaalisesta kehityksestä vahvistaen brändin kasvustrategiaa. Tätä ennen van Rijn on työskennellyt esimiestehtävissä SBS Broadcastingissa sekä saksalaisessa ProSieben -mediakonsernissa.

Lue lisää Markkinointi&Mainonta-lehdestä.