Pitkän uran media-alalla tehnyt Sampsa Savolainen on nimitetty Fox Networks Group Oy:n (FNG) myyntijohtajaksi ja aloittaa tehtävässään 19. tammikuuta 2018. Savolainen on nimitetty myös FNG:n johtoryhmään.

”Tartun uuteen kasvuhaasteeseen suurella innolla”, kommentoi Sampsa Savolainen. “Televisiosisältöjä katsotaan enemmän ja monipuolisemmin kuin koskaan, ja välineenä televisio tarjoaa mainostajille tehokkaimman väylän vaikuttaa suomalaisiin kuluttajiin. Foxilla on maailman tunnetuimmat ja pidetyimmät kanavabrändit sekä huikea kansainvälinen osaaminen, ja näenkin tässä ison mahdollisuuden kasvulle yhdessä tiimini kanssa. Haluan kehittää aktiivisesti mainonnan ratkaisuja yhdessä mainostajien kanssa, huomioiden muutokset kuluttajakäyttäytymisessä”.

Savolainen siirtyy FNG:lle Sanoma Oyj:stä, jossa hän on toiminut Head of Radio -tehtävissä ja myyntiryhmäpäällikkönä. Tätä ennen hän on työskennellyt SBS Finland Oy:ssä myynnin esimiestehtävissä.
“Olen erittäin iloinen saadessamme Sampsan yritykseemme. Hän tuo vahvaa osaamista media-alalta ja täydentää tiimiämme positiivisellä ja energisellä luonteellaan”, kommentoi FNG:n maajohtaja Pia Kuhakoski. “Olemme kasvaneet nopeasti ja meillä on paljon suunnitelmia myös tulevaisuuden toimintamme kehittämiseen. Näihin Sampsa tuo varmasti hyvän lisän osaamisellaan”.